Artikel Marketing – Newbies Guide til artikel Marketing

Artikel marketing er en af de absolut grundlæggende i internetmarkedsføring. At have artikler over hele internettet er en marketing metode, som gør det muligt at investere lidt tid og indsats lige nu og høste fordelene for kommende år. Denne artikel vil udforske nogle af fordelene ved artiklen markedsføring og dets subtiliteter for at hjælpe internet marketingfolk til at bruge det til deres bedste fordel.

Enhver, der har gjort Internetmarketing for et stykke tid ved at skrive artikler er afgørende for succes af ens online kampagner. Under artikler i forskellige artiklen mapper er en fantastisk måde at give links tilbage til dit websted, således opbygge dit websted popularitet. Når en side har mange links tilbage til det hjælper det til at opnå god placering i søgemaskinerne. En artikel bibliotek, som har en høj sideplacering er det bedste sted til at indsende artikler til som dette hjælper med at øge din sideplacering.

Huske på, at folk tager artikler de nyde og udgive dem i deres ezines og på deres hjemmesider, yderligere giver dig, forfatteren, flere tilbage links og reklame.

Når du har dine egne artikler kan skrevet i artiklen mapper du langsomt oprette dit navn som en ekspert i din niche. Folk vil være mere tilbøjelig til at stole på dine anbefalinger.

Selv om det kan være fristende at skrive en masse artikler på en dag og indsende dem til et par mapper, Vær forsigtig med dette. Hvorfor er det? Fordi Google er ret følsomme over en pludselig stigning i trafikken til et link. Selv om vi ville alle elsker en pludselig stigning i trafikken, kan det forårsage Google til at indeksere dit websted for at se i at årsagen til den pludselige popularitet i dit websted. Det er bedre at indsende artikler hver par dage.

I artiklen markedsføring, ikke indsende en artikel, der allerede er på din egen hjemmeside. Det kan betragtes som kopieret indhold og du ønsker ikke det! Google ville overveje det websted, der er højere rangerende at være ophavsmand til artikel (artikel directory) og dit websteds sideplacering kan lide.

Indsend ikke offentligt udlån artikler uden at foretage ændringer! Der er så meget offentligt udlån til rådighed i dag (gratis og ellers) og det er meget fristende at bare få fat i det og bruge det. Gør det ikke. Formålet med disse artikler er at give dig et grundlag for en artikel. Læs det og omskrive det med dine egne ord. Duplikerede artikler kunne blive afvist af artiklen mapper og mapper beslutte kun at forbyde din konto.

Prøv at bruge gode søgeord i din artikel titel og også i begyndelsen af det første afsnit. Drys dine valgte søgeord hele artiklen.

De fleste artiklen mapper kan du bruge hyperlinks. Til avancerede og effektive artikel marketing forsøger at bruge ankertekst, der vedrører søgeordene du målretter. Dette vil hjælpe dig med at opnå en bedre placering i SERP (search engine søgningen sider). Hvis du målretter ordet “havearbejde tips” Sørg for at hyperlink til dit websted fra hver omtale af udtrykket i din artikel. Dette vil hjælpe dit website om havearbejde være højere i søgeresultaterne for udtrykket “havearbejde tips”.

Prøv at huske, at folk vil læse din artikel. Gøre den letlæselig for dem og ikke bare koncentrere sig om dine søgeord massefylde. Hvis folk ikke nyde at læse artiklen, gider de ikke at nå slutningen af det, som er hvor du vil føre dem til dit websted fra boksen nogensinde vigtig ressource!

Sammenfattende er artikel marketing et meget vigtigt, selv kritisk, element i internetmarkedsføring. Hver internet marketingmedarbejder bør være at gøre en indsats til at blive dygtige i artikel marketing og lære at skrive anstændig kvalitet artikler i så lidt tid som muligt. Det vil bringe i fantastisk lang sigt resultater.

Glæde skriftligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *