Fordele ved at bruge lokale printere

Korte svar-der er ikke nogen.
Lange svar-mange mennesker vil have t-shirts skærmen udskrives sidde på hans eller hendes skrivebord og enten bruge telefonbog eller internet til at slå op en lokal printer. Logikken jo er, at lokale er bedre. Det vil være billigere og jeg får bedre kundeservice, hvis jeg bruger en lokal printer i stedet for en national printer. Mens disse ikke er en iboende falske udsagn, er sandheden, at printeren, ikke den geografiske nærhed, er hvad der vil gøre din oplevelse og endelige produkt lever op til den høje standard, som du fortjener.
Sandheden er, at med moderne teknologi og telekommunikation fordele til udskrivning af lokalt virkelig ikke giver nogen alvorlige nettogevinster for dig, din kunde, eller din virksomhed. Internettet har fjernet behovet for at sende logoer eller andre designs senere overføres til t-shirts. Du kan lige så nemt e-mail nogle ned ad gaden som over hele landet. En printer i Manchester, NH og en printer i Seattle, WA kan få adgang til de samme oplysninger med samme hastighed og lethed. Det næste spørgsmål, der uundgåeligt opstår er, om den kvalitet, som man ville få fra e-mail billeder er så godt som fra skyde direkte fra et billede. Svaret er et rungende ja. I virkeligheden, nogle gange kan billedet have større opløsning og klarhed fordi intet er nogensinde tabt i scanningsprocessen. Ofte tid lokale printere vil bede om en digital kopi af det billede, de vil være prægning på t-shirts. Det vigtige punkt, at du tager væk her er, at internettet har elimineret den lokale fordel man ville modtage fra en brugerdefineret service synspunkt. Kvaliteten af virksomheden og dens ansatte er den definerende aspekt i den moderne verden. Gode selskaber vil langt ude måde at være i stand til at besøge anlægget. Om du kan se t-shirts bliver gjort eller ikke er ikke hvad vil gøre din oplevelse med serigrafi, negative eller positive. Kaliber af skærmen udskrivning virksomhed vil være den største faktor i fastsættelsen din tilfredshed.
Det andet aspekt til det lokale argument er prisen. Hvis intet andet skulle spare mere på shipping? Svaret er, at hvis man bare ser på shipping, vil det sandsynligvis være billigere, men som kloge forbruger, du er nok mere interesseret i den nederste linje. Du kan betale et par dollars mere for forsendelse, men over alle dine omkostninger kan ofte gå ned, når du bruger en skærmen printer, der opererer nationalt. Efter alt, hvis de ikke kunne konkurrere, så de ikke ville et nationalt selskab. Om en t-shirt selskab at drage fordel af stordriftsfordele eller de er bare billigere, det stadig giver mening at bruge et firma, der er samlet set billigere, ikke en der er lokal og vil gemme i et område, shipping, kun for at gøre for det og derefter nogle med en overal l dyrere, omend identiske, produkt.
Kvintessens pointen er, at placeringen er ligegyldigt. Gå med selskabet med den bedste kombination af kundeservice og pris. Propinquity kan have betød noget for din bedsteforældres generation, men hvis du gør, prioriteten, så du og din business kan lide. Brug internettet og finde bedst aftale, hvis du finder dig selv utilfreds de lokale fyre vil være mere end villige til at opkræve dig mere og tilbyde hvad nøjagtig samme fordele. Det er op til dig

Leave a Reply

Your email address will not be published.