Hvordan man beskytter din trampolin om vinteren?

Reese tog det første sving på væggen, da vi lige havde en håndfuld rækker op. De mørkegrå rækker (midterste og øverste rækker) er bindingsstråle U-blok. Under toppen forkæle vil blive undergrund, som kan fjernes fra stedet eller gemmes i et diskret område af haven incase du, eller fremtidige ejere, ønsker at genopfylde hullet. En anden række af U blok er tilføjet øverst for at binde alt sammen. Den midterste løbet af blokken (mørkegrå kører vandret på billedet) er en U-formet blok, der giver mulighed for frarend at overlappe og binde med den lodrette afstang.

Jeg fik ikke mange billeder af denne proces, fordi jeg løb rundt som en sindssyg. Crazy klæbrig og hård! Der er masser af tilbehør til at omdanne dine børns trampolin til et telt til afslapning i, trampolin nedgravning eller en seng til sleepovers. Nogle trampolinnet hænger endda fra sengen til jorden for at holde husejer ude under trampolinen, hvor de kan opleve skader. Bazoongi Trampolin Anmeldelser: Er den 48-tommer Bouncer noget godt? Til sidst Greg gav mig et godt skub op ad bakken, og vi fik det deroppe. Med hjælp fra en god ven forberedte vi pickleball post huller med en betonsav, jack hammer og en betydelig snegl.

På dette tidspunkt begyndte jeg at fylde de lodrette kolonner med afrend og beton. Ærmerne er sat i beton 3′ dyb. Det tog to af os omkring 4 1/2 time at skære hullerne og indstille ærmerne. Du kan sætte teltet op på trampolinoverfladen, og du har en anden sikker og sjov måde at tilfredsstille deres søgen efter spænding. De fleste af os kan blive enige om, at spille på trampoliner er en fantastisk kilde til sjov og motion for hele familien. Ser ud som om nogen har masser af sjov i haven! Hvis din trampolin er installeret i en lavvandet pit vil der ikke være nok luft under det og hoppe kan være ubehageligt, og det kan føles som at hoppe på en hård overflade. Dette i jorden trampolin design har taget hensyn til kritiske aspekter såsom luftstrøm, korrosion og vand opbygge i pit. Hvis du er bosat på et sted, hvor vandet afløb meget langsomt, en blød væk kan oprettes i bunden af din pit ved at grave en grøft.

KAN JEG INSTALLERE TRAMPOLINEN LIDT OVER JORDEN? Denne trampolin er specielt lavet til indendørs brug, så lad det ikke være udenfor i sommermånederne. Heldigvis, en ven lad mig bruge en saks lift. Jeg satte elevatoren i gear og fik kun omkring 10 meter op ad indkørslen. Hun krammede ikke meget, før hun blev syg, sagde hun, men nu knus er hendes hilsen valg – hård, varm klemmer, at hun administrerer af al sin magt. Vi havde en ny dreng i februar, så det tog lidt tid, før vi kom tilbage på dette projekt. Endelig kom jeg tilbage til virkeligheden og tænkte på begyndelsen af denne rejse, og hvordan jeg gjorde det for børnene. Kørsel det ned igen i slutningen var faktisk lidt skræmmende!