Oliemalerier

Malerier har tendens til at være den smukkeste oprettelsen af mand, som har beføjelse til at udøve en pull på tilskueren. Oliemalerier er smukke kunstformer, og disse antikke elementer fortsætte med at markere deres stand gennem generationer.

Hvorfor olie maleri?

De store malere og kunstnere af tidligere valgte at arbejde på oliemalerier, fordi det ydede en meget realistisk output. Malerierne afveg fra dem, der produceres af vand farver, fordi oliemalerier kiggede meget rige og attraktiv.

Oliemalerier opstod i middelalderen, da kravet om vandtæt maleri var på toppen. Store kunstnere valgt Oliemalerier på grund af deres holdbarhed og langvarige modstand. Takket være de store mænd på grund af brugen af olie maling kun er vi i stand til at nyde den fantastisk samling af forskellige kunstnere.

Det hårde arbejde forbruges af olie malerier!

Er hårdt arbejde af kunstneren bag smukke oliemalerier. En klassisk arbejde kan tage flere uger til måneder skal udfyldes. Farvepigmenter og bindemidler er bestanddele af olie maling. Hørfrø olie, Valmue frøolier, saflor olier og valnød olier er olier til at blive blandet med pigmenter. Fejemaskiner består af forskellige fibre bruges til at male. Oliemaleri siges at forbruge en masse arbejde, fordi det ikke tørre op let, og hvis kunstnerne ønsker at male i lag, han skal vente på maling tørre på hvert niveau, som kan fortære en uge. De olier, som anvendes ville tørre i deres eget tempo. Kunstneren vil være i stand til at foretage ændringer i den tørre periode af maleriet, hvilket er umuligt i vand malerier. Oliemalerier gør ikke tørrer ved fordampning, de skal blive oxideret. Og derefter disse malinger er lakeret efter seks måneder eller et år. Nogle kunst konservatorer overveje et oliemaleri at være tør kun efter sin 60-80 år gamle.

Oliemalerier nåede højdepunktet i renæssancen, hvor kunstnere begyndte at vælge træ paneler som deres base medium. De ville strække deres lærred over panelet træ. Kunstnere brugt en række forskellige pensler til at producere forskellige former for unikke effekter, knive og klinger blev også brugt. Nogle kunstnere malet med deres fingre for.

Oliemalerier i dag

Olie maleri er en forbløffende kunstart og selv i dag er der mange kunstnere, der arbejder fabelagtigt på oliemaling. Men nu er der mere avancerede værktøjer til at producere olie malerier som vand kan blandes olie maling. Disse malinger kan blive tyndet og renset op med vand i stedet for at bruge terpentin. Tidligere terpentin blev brugt som en renere i oliemalerier. Disse vand blandbar oliemaling reducere dybe lugt af giftige kemikalier. De dage kunstner belagt en blandet blanding på lærredet, før de startede maleri, dette blev gjort for at beskytte lærredet fra maling giftige art. Men nu alle disse sikkerhedsforanstaltninger er mindre påkrævet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *