Straks flytbare tatovering blæk

Straks flytbare tatovering blæk

En del af attraktion for at få en tatovering for nogle mennesker har været permanens kropskunst, at man vælger at placere på deres hud. Hvis en tatoveringer et navn på deres krop, betyder det, at navnet har permanent betydning for dem. Ligeledes designs de vælger ville være noget, ville de aldrig ønsker at ændre. Ny tatovering blæk teknologi truer med at ændre hele konceptet af permanent tatovering. Selv om der findes i øjeblikket mange metoder til tatovering fjernelse, gør deres vanskeligheder og omkostninger tatoveringer effektivt permanent for de fleste mennesker. Ligeledes ældre metoder til fjernelse, såsom kirurgi kan være smertefulde og forlade betydelig ardannelse. Laser tattoo removal, mens sædvanligvis effektiv, ofte kræver flere behandlinger og kan være dyrt.

Et selskab, frihed-2, er at bringe produkter på markedet, der vil ændre paradigme af tatoveringer. Deres blæk er baseret på indkapsling bio-resorberbare farvestoffer i polymethylmethacrylat mikrokugler. Farvestoffer i blækket er allerede FDA-godkendt til anvendelse i fødevarer, kosmetik og medicinske anordninger. Blækket sprøjtes ind i huden af standard tatovering teknikker. Når som helst når fjernelse af pigment, der ønskes, forstyrrer en enkelt Laserbehandling indkapsling, så blækket til at flyde ud i væv og blive absorberet. Tatovering derefter falmer hurtigt uden behov for yderligere laser behandlinger. Denne blæk er endnu ikke frigivet til almindelig brug, men er blevet testet på mennesker, ifølge selskabets hjemmeside. De angiver, at det vil være kommercielt tilgængelige i begyndelsen af 2007.

De også udvikler tatovering blæk, at vil blegne på et forudbestemt tidsplan uden behov for enhver laser behandlinger på alle. Teknologien bag dette er ikke belyst, og der er ingen Udgivelsesdato opført endnu for denne type produkter.

Den væsentligste forskel mellem disse to produkter er, at førstnævnte er en permanent blæk, der kan fjernes når som helst, mens sidstnævnte vil sidst en lang tid men så forsvinde, selv hvis ejeren foretrækker at bo.

Tattoo kunstnere kan ikke straks tage til de nye blæk. Evnen til at fjerne en tatovering er ikke nødvendigvis den vigtigste overvejelse, når du vælger tatovering blæk. Nogle kunstnere mener at tatoveringer skal være permanent, eller en er bedre tjent med ikke at få en tatovering, hvis han eller hun er i tvivl om dem. Nogle tattoo butikker kan dog vælge at tage højde for de mindre afgørende. Også, det kan tilskynde flere eksperimenter og fantasifulde design, hvis modtageren ved, at de kan få tatoveringen hurtigt laserbehandlet ud hvis de ikke kan lide den. De nye blæk vil sandsynligvis være betydeligt dyrere at standard blæk, så koster vil også være en overvejelse for kunstnere.

Selv om en tatovering blæk kan være midlertidig, der ofte ardannelse venstre bag fra tatovering nålen penetration af huden. Således kan en stoflige billede af tatovering forblive permanent. Selv så, kan begrebet tatoveringer som rent permanent organ kunst erstattes af tatoveringer som mode. Hvis en tatovering kunne fjernes straks, kan nogle mennesker vælge med jævne mellemrum ændre deres tatoveringer, som de ville deres stil af tøj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *